Megfelelőségi nyilatkozat

Kedves vásárlóink, örülünk, hogy érdeklődnek termékeink tanúsítványai és megfelelőségi nyilatkozatai iránt. Számunkra kiemelt feladat, hogy sportruházatunk és kiegészítőink megfeleljenek minden Csehországban érvényes műszaki szabványnak és előírásnak.

A Megfelelőségi Nyilatkozat egy fontos dokumentum, amely megerősíti, hogy termékeink minden teszten megfeleltek , és megfelelnek minden biztonsági, minőségi és egyéb meghatározott paraméternek. Ezeket a szükséges dokumentumokat minden termékhez mellékeljük, így biztos lehet benne, hogy olyan terméket vásárol, amely garantáltan biztonságos és megfelel minden szükséges szabványnak.

Ezen az oldalon minden elérhető PDF-fájlra mutató hivatkozást talál egyedi megfelelőségi nyilatkozattal. Egyszerűen kattintson a linkre az adott termékekért, és töltse le a szükséges megfelelőségi nyilatkozatot.

Köszönjük termékeink iránti érdeklődését, és hisszük, hogy maximális kényelmet és elégedettséget biztosítanak Önnek sporttevékenysége során.

Kilpi napszemüveg (Gyártó: PONATURE s.r.o., U Hrůbků 251/119, 709 00 Ostrava, Csehország)

Megfelelőségi nyilatkozat – 2022-es napszemüvegszezon

Megfelelőségi nyilatkozat – 2023-as napszemüvegszezon

 

 

 
Vásárlo javasolja valódi vélemények vásárlóinktól
Ingyenes szállítás 29 999 HUF feletti vásárlás esetén
24 órán belül elküldjük széles választék raktáron

 

Hozzájárulásával biztosítja, hogy weboldalunk megjegyezze, mi van a kosarában, az Ön által választott termékeket ajánlja, és megjegyzi a bejelentkezési adatait, így Önnek nem kell minden alkalommal bejelentkeznie, amikor felkeresi e-shopunkat. A cookie-k kis fájlok, amelyek ideiglenesen az Ön böngészőjében tárolódnak – a cookie-k feldolgozásának beleegyezésével hozzájárul weboldalunk fejlesztéséhez.

Részletes beállításokÖsszes engedélyezése
GLAMI
Glami