Anyagok és technológiák

DERMIZAX   TENCEL
A japán TORAY márka műhelyének felső anyaga, amely az okos, nem porózus membránnak köszönhetően nagy víztaszító képességet, gőzáteresztést és lélegző képességet kínál. A Dermizax termékek rendkívül tartósak, hosszú élettartamúak és könnyen karbantarthatók, és alkalmasak alpesi túrázásra, síelésre vagy más szabadtéri tevékenységre.   A TENCEL® segíti a teljesítmény növelését a testhő tökéletes szabályozásának köszönhetően a sportolás során. Az alapelv az, hogy az emberi test alvás közben 60 wattos hőteljesítményt generál, míg a sportolás során az 1000 wattnál nagyobb hőteljesítményt rögzítik. A túlzott testhőt el kell vezetni az egész testben a túlmelegedés elkerülése érdekében. Ezt biztosítja a nedvesség felszabadulása a bőrön keresztül, vagyis izzadás. Körülbelül egymillió verejtékmirigy van bőr négyzetméterenként. Sportolás közben a test óránként legfeljebb 1,8 liter vizet veszít. Ebből következik, hogy a funkcionális ruházatnak nagy mennyiségű nedvességet kell magába szívnia a legjobb sportteljesítmény elérése érdekében.
     
membrána SIBERIUM NANO   membrána siberium 2,5L stretch
A Siberium Nano membrán 20 000 mm / m2 / 24h vízállóságot és 50 000 g / m2 / 24h rendkívül magas légáteresztő képességet biztosít. Az ebből az anyagból készült termékek nagyon könnyűek, tartósak és hosszú élettartammal rendelkeznek. A részletekre, a varrásra és a vágásra helyezett hangsúlynak köszönhetően ezek a termékek korlátlan mozgást és abszolút védelmet nyújtanak a legigényesebb körülmények között.   A 2,5-rétegű PU / TPU / mikroporózus membránnal rendelkező szibérium technológiája kivételes szilárdságot és tartósságot, valamint nagy légáteresztést és rugalmasságot kínál. Ez a konstrukció 26 000 - 30 000 mm / m2 / 24 órás vízállóságot és 25 000 - 30 000 g / m2 / 24 órás légáteresztő képességet kínál. A vízálló membránnal ellentétes irányba hajtott két és fél réteget használó szerkezet kiváló tartósságot és kényelmet nyújt. A SIBERIUM 2,5 L anyagokat sokféle sporttevékenységhez tervezték, különös tekintettel az időjárás hatásaival szembeni védelemre. A SIBERIUM 2,5 L anyagokkal kombinálva használt bélések növelik az anyag képességét a nedvesség elvezetésére. Ez a 2,5 réteg laminált technológia ideális megoldás a legigényesebb szakemberek számára, akik nem akarják, hogy a legszélsőségesebb körülmények között is korlátozzák a mozgást.
     
membrába siberium 2L stretch  
Kétrétegű anyag 30 000 mm vízállóságú és 20 000 g / m2 / 24 órás légáteresztő képességű vízoszlopokat kínál. Az ellentétes irányba hajtott két réteg és a vízálló membrán felhasználásával készült konstrukció kiváló tartósságot és kényelmet nyújt. A SIBERIUM 2L anyagokat sokféle sporttevékenységhez fejlesztették ki, különös tekintettel az időjárás hatásaival szembeni védelemre. A SIBERIUM 2L anyagokkal kombinálva használt bélések növelik az anyag képességét a nedvesség elvezetésére, növelik a tartósságot és kényelmet. Ezenkívül a "stretch" anyag biztosítja a mozgás szabadságát a négyirányú rugalmasság miatt.   Kétrétegű anyag 20 000 mm vízállóságú és 20 000 g / m2 / 24 órás légáteresztő képességű vízoszlopokat kínál. Az ellentétes irányba hajtott két réteg és a vízálló membrán felhasználásával készült konstrukció kiváló tartósságot és kényelmet nyújt. A SIBERIUM 2L anyagokat sokféle sporttevékenységhez fejlesztették ki, különös tekintettel az időjárás hatásaival szembeni védelemre. A SIBERIUM 2L anyagokkal kombinálva használt bélések növelik az anyag képességét a nedvesség elvezetésére, növelik a tartósságot és kényelmet. Ezenkívül a "stretch" anyag biztosítja a mozgás szabadságát a négyirányú rugalmasság miatt.
     
membrána siberium 15 000 2L   membrána siberium 15 000 2L stretch
Kétrétegű anyag 15 000 mm vízállóságú és 15 000 g / m2 / 24 órás légáteresztő képességű vízoszlopokat kínál. Az ellentétes irányba hajtott két réteg és a vízálló membrán felhasználásával készült konstrukció kiváló tartósságot és kényelmet nyújt. A SIBERIUM 2L anyagokat sokféle sporttevékenységhez fejlesztették ki, különös tekintettel az időjárás hatásaival szembeni védelemre. A SIBERIUM 2L anyagokkal kombinálva használt bélések növelik az anyag képességét a nedvesség elvezetésére, növelik a tartósságot és kényelmet.   Kétrétegű anyag 15 000 mm vízállóságú és 10 000 g / m2 / 24 órás légáteresztő képességű vízoszlopokat kínál. Az ellentétes irányba hajtott két réteg és a vízálló membrán felhasználásával készült konstrukció kiváló tartósságot és kényelmet nyújt. A SIBERIUM 2L anyagokat sokféle sporttevékenységhez fejlesztették ki, különös tekintettel az időjárás hatásaival szembeni védelemre. A SIBERIUM 2L anyagokkal kombinálva használt bélések növelik az anyag képességét a nedvesség elvezetésére, növelik a tartósságot és kényelmet. Ezenkívül a "stretch" anyag biztosítja a mozgás szabadságát a négyirányú rugalmasság miatt.  
       
membrána siberium 10 000 2L   membrána siberium 10 000 2L stretch  
Kétrétegű anyag 10 000 mm vízállóságú és 10 000 g / m2 / 24 órás légáteresztő képességű vízoszlopokat kínál. Az ellentétes irányba hajtott két réteg és a vízálló DWR bevonat felhasználásával készült konstrukció kiváló tartósságot és kényelmet nyújt. A SIBERIUM 2L anyagokat sokféle sporttevékenységhez fejlesztették ki, különös tekintettel az időjárás hatásaival szembeni védelemre. A SIBERIUM 2L anyagokkal kombinálva használt bélések növelik az anyag képességét a nedvesség elvezetésére, növelik a tartósságot és kényelmet.   Kétrétegű anyag 10 000 mm vízállóságú és 10 000 g / m2 / 24 órás légáteresztő képességű vízoszlopokat kínál. Az ellentétes irányba hajtott két réteg és a vízálló membrán felhasználásával készült konstrukció kiváló tartósságot és kényelmet nyújt. A SIBERIUM 2L anyagokat sokféle sporttevékenységhez fejlesztették ki, különös tekintettel az időjárás hatásaival szembeni védelemre. A SIBERIUM 2L anyagokkal kombinálva használt bélések növelik az anyag képességét a nedvesség elvezetésére, növelik a tartósságot és kényelmet. Ezenkívül a "stretch" anyag biztosítja a mozgás szabadságát a négyirányú rugalmasság miatt.  
       
membrána siberium 5 000 CT   membrána siberium 5 000 2L stretch  
A SIBERIUM CT technológiát 5000 mm vízállóság, szélállóság és szilárdság kombinációja jellemzi, miközben az anyag könnyű és lélegző marad. A kétrétegű konstrukció minden helyzetben védelmet nyújt a természetes behatásoktól és a kényelemtől. A bélésanyagok a SIBERIUM CT-vel együtt növelik az anyag képességét a nedvesség elvezetésére, valamint növelik a tartósságot és kényelmet.   Kétrétegű anyag 5000 mm vízállóságú és 5000 g / m2 / 24 órás légáteresztő képességű vízoszlopokat kínál. Az ellentétes irányba hajtott két réteg és a vízálló DWR bevonat felhasználásával készült konstrukció kiváló tartósságot és kényelmet nyújt. A SIBERIUM 2L anyagokat sokféle sporttevékenységhez fejlesztették ki, különös tekintettel az időjárás hatásaival szembeni védelemre. A SIBERIUM 2L anyagokkal kombinálva használt bélések növelik az anyag képességét a nedvesség elvezetésére, növelik a tartósságot és kényelmet.  
       
membrána siberium 10 000 SRC HS   membrána siberium 10 000 SRC SS
A gyorsan száradó és lélegző belső réteggel ellátott SRC HS softshell minden kültéri tevékenységhez készült. Elsősorban a vízállóságra összpontosított, nem pedig a légáteresztő képességre. Kiváló víztaszító és alacsony súly mellett biztosítja, hogy bármilyen tevékenység közben jól érezze magát. A 3 rétegű szerkezet állandó hidrosztatikai ellenállást és lélegző képességet biztosít. Kívülről és belülről szárított maradsz.   Az SRC SS puha héját meleg belső polárréteggel minden kültéri és sporttevékenységhez tervezték. Megfelelő vízállóságot biztosít ahhoz, hogy jól érezze magát. A 3 rétegű szerkezet garantálja a vízálló taszítást és a légáteresztést. Kívül és belül száraz marad.
     
membrána 5 000 SRC SS   membrána SRC WB
Az SRC SS puha héját meleg belső polárréteggel minden kültéri és sporttevékenységhez tervezték. Megfelelő vízállóságot biztosít ahhoz, hogy jól érezze magát. A 3 rétegű szerkezet garantálja a vízálló taszítást és a légáteresztést. Kívül és belül száraz marad.   A mind a négy oldalon húzódó szövet kétoldalas szerkezettel szél-, víz- és kopásállóságot nyújt. Nagyon légáteresztő, rugalmas, könnyű és puha. Ideális minden korlátlan mozgást igénylő sport- és szabadtéri tevékenységhez.
     
membrána siberium SRC SB   membrána siberium DWR WB
Az SRC SB anyagcsalád nagy rugalmasságot eredményez 2 vagy 4 oldalon, UV-védelmet, légáteresztő képességet és gyorsan száradó tulajdonságokat. Az SRC SB anyagcsalád védelmet nyújt a természetes behatások ellen és a mozgás teljes szabadságát.   Minden szabadtéri és sporttevékenység védelme érdekében kifejlesztett anyagok Szélálló, vízálló, lélegző és könnyű anyagok nagyszerű csomagolhatóságot és mozgásszabadságot tesznek lehetővé.
     
protilavinovy systém recco   kilpi down - výplň peří
RECCO® A mentési rendszer kétrészes technológiával rendelkezik. A síterepek és a mentőcsapatok rendelkeznek RECCO® érzékelőkkel. Ezek az érzékelők irányított keresési jeleket bocsátanak ki, amelyek visszaverődnek a síelők, lovasok és más aktív emberek által viselt RECCO® reflektoroktól.   Le meleg, könnyű és csomagolható. Ha jól gondoskodnak róla, minősége háromszor hosszabb ideig fog tartani. Ami sokkal több, mint bármilyen szintetikus anyag. A konstrukciónk 90 / 10. Ruhák vagy hálózsákok esetében a legjobb szigetelőanyag eddig a természetes toll. Bármely szintetikus anyaghoz képest a toll könnyebb, tömörebb és nagyobb a hőállósága. Ami a tollrétegben szigetel, az a levegő, és a tollak csak nagyon hatékonyan akadályozzák meg áramlását.
     
opti-stretch   Opti-head
A szöveteket úgy tervezték, hogy izzadt állapotban szárazon tartsák a bőrt. Ideális futók, síelők és utazók számára. A sorozat minden szövetének kétoldalas kötött szerkezete van, amely a szál mindkét oldalán különböző szálakat használ. Ez két különböző felületet hoz létre: az egyiket úgy optimalizálták, hogy elvigye a nedvességet a bőrétől, a másik pedig a gyors száradás érdekében.   Speciálisan kifejlesztett anyag a termikus kényelem biztosításához a legalacsonyabb hőmérsékleten is. Ez az egyedülálló kötöttáru segít megőrizni saját hőjét, és ugyanakkor hatékonyan megvédi a testet a külső környezetbe behatoló hidegtől. Magas légáteresztő képesség jellemzi, amely az ebből az anyagból készült termékeket a legszélesebb kültéri és sportcélú használatra predesztinálja, akár középső, akár külső rétegként.
     
opti-dry   ultra stretch
Műszaki, gyorsan száradó, antibakteriális és jól lélegző anyag, amelyet a nedvesség és az izzadtság gyors párolgására terveztek a test hőjétől. A légkeringetés kényelmes és száraz állapotban tartja Önt.   Sokféle szabadtéri és fitnesz célra kifejlesztett szövet. A négyirányú nyújtás biztosítja a teljes mozgásszabadságot. A kettős kötésű szerkezet melegséget hoz, anélkül, hogy növelné az anyag súlyát. Tartós és szélálló. Meleg belül, nedvességet vezet és kényelmes.
     

Cool DRY®

  sensura
Légáteresztő, gyorsan száradó anyag, amely a verejték gyors eltávolításának köszönhetően belülről száraz és optimális hőmérsékleten tartja a testet.   A Sensura egy új generációs rost, amely maximalizálja a nedvesség elpárolgását a lábadból, és szárazon tartja a lábadat.
     
Merino vlna   bamboo
A merinó gyapjú egy különleges, hideg területeken élő juhfajból származik. Az ebből az anyagból készült ruhák nagyon kellemes tapintásúak és nem karcolódnak. A szálszerkezet és a szövéstechnika több "légzsebet" hoz létre, és ezáltal garantálja viselőjének termikus kényelmét. A zsebek melegen tartják a levegőt a testen, és nagyon hatékony szigetelést képeznek. A merinó semlegesíti az izzadságot, természetesen megszünteti a szagokat, ellenáll a szennyeződéseknek és öntisztító tulajdonságokkal rendelkezik. A szálak nagy mennyiségű nedvességet képesek felszívni, miközben a felületet szárazon és melegen tartják. Kétségtelen előnyei közé tartozik a magas fokú szigetelés, a tökéletes légáteresztő képesség, a nedvesség elvezetésének képessége a bőrtől és az UV-védelem. Természetes és lebomló összetevőinek köszönhetően a merinó gyapjú ruházat alkalmas azok számára, akik allergiában és asztmában szenvednek.   A bambuszrost természetesen antibakteriális, gombaellenes és antisztatikus. A szövet hűsítő tapintású, ugyanakkor megtartja a hőt. Nyáron kissé felfrissülve érzed magad, télen pedig felmelegszik. A bambuszrost akár négyszer több nedvességet szív fel, mint a pamutrost, és ezzel eltávolítja a felesleges nedvességet és izzadságot. A rostszerkezetnek köszönhetően a szövet jól lélegző és a bőr természetes módon lélegezhet. Kétségtelen előnyei közé tartozik a magas fokú szigetelés, a tökéletes légáteresztő képesség, a nedvesség elvezetésének képessége a bőrtől és az UV-védelem. Természetes és lebomló összetevőinek köszönhetően a merinó gyapjú ruházat alkalmas azok számára, akik allergiában és asztmában szenvednek.
     
akryl   bavlna
Tulajdonságai nagyon közel vannak a hullámhoz. Mechanikai tulajdonságai szinte megegyeznek a gyapjúval, előnyösen kötőfonalakon és kötött termékeken használják. Könnyű, gyorsan szárad, nem gyűrődik, ellenáll a foltoknak és a gyapjúval ellentétben nem harap.   A pamut jó szakítószilárdsággal és kopásállósággal rendelkezik, amely nedves állapotban akár 20% -kal is megnő. Ezért előnyösen különösen olyan termékeknél alkalmazzák, amelyek ebben az irányban feszültség alatt vannak, és gyakran kell mosni. A termékek kellemes tapintásúak, és jelentős mennyiségű nedvességet képesek felszívni, például izzadságot.
     
micro fleece   polar fleece
A mikroszálas mozgáskor nagyon magas a rugalmas funkciója, és középső rétegként alkalmas téli tevékenységekhez.   A szövet puha, meleg, gyorsan szárad és tartós a jó megjelenés érdekében. Gyönyörűen öleli a testet, két oldalról nyújtható és nagyon lélegző. Szárazon tart, miközben izzad. A súly változatlan marad.
     
polycolon   polyamid nylon
A legjobb minőségű polipropilén fonal az osztrák Schoeller cégtől. A Polycolon® alkalmazkodik testének teljesítményéhez, és tovább tartja szárazon. Nem számít, mennyit izzad, mégis elvezeti a nedvességet a bőrtől. Nagyon könnyű és tartós. Nem tartja vissza a vizet és nagyon gyorsan szárad.   A nejlonszál nagyon erős és kopásálló, ezért népszerű a sportruházat gyártásában. A poliamid könnyen karbantartható, a poliészterhez hasonlóan kevésbé hajlamos a foltosodásra, mosás során nem károsodik, kevésbé zúzódik, mint a természetes szövetek.  
       
Lycra   polyester  
A LYCRA® műszál elasztánból. Nem önmagában használják, hanem mindig más szálakkal keverve. Egyedi rugalmasságot biztosít az anyagnak, és formájának megőrzésében is segítséget nyújt. A LYCRA® szálat tartalmazó ruházat kényelmes, tartós és tökéletes a mozgáshoz. Mindez a szál egyedi rugalmasságának köszönhető, amely az eredeti hosszúság akár hétszeresére is kinyújtható. Nincs deformáció, és a rost változás nélkül visszatér eredeti alakjába.   A poliészter szövetek legnagyobb előnye alacsony gyűrhetőségük: hidrofób anyag, vagyis nem szívja fel a vizet (a víz eloszlik a szálak közötti térben), és nagyon gyorsan szárad; a foltok nem olyan könnyűek rajta, mint a természetes anyagokon, és könnyebben eltávolíthatók. A poliészter szövet előnye az alacsony súly és az összecsukhatóság.
       
viloft   MSC Blocker
A VILOFT® 100% -ban természetes felső rost - különleges tulajdonságokkal és funkciókkal egészíti ki a textíliákat. A VILOFT® egy speciális szál, amelynek saját műszaki tulajdonságait és jellemzőit olyan anyagok hozzák létre, amelyek szigetelik a hideget és megtartják a hőt.   MCS® blokkoló. Nedvességkezelő rendszer, amely elnyeli és eltávolítja a nedvességet a testből, és gyorsan szárad, miközben kiváló védelmet nyújt az UV sugárzás ellen.
     
coolmax   thermolite
A COOLMAX® egy funkcionális anyag, amelynek rostjai tökéletesen elvezetik a nedvességet. Ez a tulajdonság kulcsfontosságú a verejtékezés során. Az anyag finom szálakon keresztül távolítja el a nedvességet a testből, ahol gyorsabban elpárolog. A hűvös érzés és a kényelem a fő előnye.   Az úgynevezett "üreges szálak" közül a Thermolite minőségi, tartós töltelék, jó szigetelő tulajdonságokkal és a telítettség, a térfogat és a súly megfelelő arányú arányával. A funkcionális fehérneműnek szánt rostok közül kiemelkedik a gyors izzadságelvezetés és a kiváló szárítás terén. Ugyanakkor jelentősen növeli a termikus kényelmet, és nyújtásának köszönhetően nem korlátozza a mozgást. Hosszú ideig nagyon jól megőrzi tulajdonságait.
     
bluesign   stop bacteria
Ez egy új szabvány az egészség és a környezet biztonságának, védelmének a textilgyártásban. Az ökológiai Bluesign® Standard a szigorú jogszabályok nyomán jött létre, és a környezetbarát textiltermékek iránti növekvő kereslet nem jelent egészségügyi kockázatot, és a lehető legnagyobb mértékben megtakarítja a természeti erőforrásokat. A textiltermékeken található bluesign® címke garantálja az alacsony környezeti hatás és a magas funkcionalitás, a minőség, a modern dizájn és a kényelem kombinációját.   Az ezüstionokkal rendelkező polipropilént kiváló kopásállóság és tökéletes hőszigetelés jellemzi (magas külső hőmérséklet ellen). Az anyag segít a testhőmérséklet szabályozásában, és hosszabb ideig száraz marad. Az ezüstionok antibakteriális képességük miatt ide tartoznak.
     
YKK   SBS
Hosszú évek tapasztalatának köszönhetően az YKK cég elnyerte a legmagasabb minőségű cipzárak rangját. A minőségi kivitelezésnek köszönhetően felső kabátokhoz, nadrágokhoz és egyéb termékekhez készültek, és biztosítják a ruházat kényelmes használatát és hosszú élettartamát.   A világ egyik legjobb minőségű cipzárja hosszú távú tartósságot és magas funkcionalitást garantál.

 

 

Materialy a technologie Regatta

 

membrána ISOTEX   membrána ISOLITE
Az ISOTEX szövet vízálló, szélálló és légáteresztő. Szárazon és kényelmesen fogja tartani minden szabadtéri kalandja során. A hidrofil légáteresztő rendszer biztosítja a nedvesség eltávolítását a testből. A DWR külső szövet növeli a vízállóságot és elősegíti a víz elvezetését a felszínről. Minden egyes Isotex szövetet azzal mérünk, hogy képes-e ellenállni egy bizonyos mértékű víznyomásnak milliméterben (úgynevezett vízoszlop). Minél magasabb a vízoszlop, annál vízállóbb a kabát.   Az ISOLITE anyag ugyanazokkal a paraméterekkel és tulajdonságokkal rendelkezik, mint az Isotex technológia. Az Isolite egyetlen különbözõ és egyben jellemzõ vonása a ruhák könnyûsége, ami megkönnyíti a táskába vagy akár a zsebbe csomagolást.
     
HYDRAFORT   MICRO WARMTH
A Hydrafort szövet víz- és szélálló. Megbízható védelmet nyújt az elemekkel szemben, és egyúttal csökkenti a test hőtermelését. Ezért ideális alkalmi szabadtéri tevékenységekhez, sétákhoz a városban vagy háziállatok sétáltatásához.   A Microwarmth modern, rendkívül könnyű műszálakból készül, amelyek hideg és havas körülmények között meleget nyújtanak. Ezenkívül az anyag könnyű, és lehetővé teszi a ruhadarab kisebb méretre történő összenyomását a csomagolás során.
     
WARMLOFT   thermal-balance
A Warmloft szintetikus szövetből készül. Az ultrafinom szintetikus szálak és a légbuborékok kiváló meleget és kényelmet nyújtanak. A légáteresztő szigetelés ideális az aktív viselethez. Könnyen összenyomható és alacsony a hangereje. A szintetikus szálak gyorsan száradnak és csökkentik a szagot.   A Thermal Balance Plus gyapjú kiváló hő-tömeg arányt biztosít. Ruházat rétegezésére alkalmas. Gyorsan eltávolítja a nedvességet a testből. A szövet puha és tartós.  
       
thermoguard   SOFTSHELL  
A ThermoGuard egy szigetelési technológia, amely szintetikus szálakból áll, és melegen tart hűvös környezetben. Puha és könnyű, gyorsan szárad és nagyon könnyen karbantartható.   A Softshell szövet könnyű és rétegezhető. Víztaszító és szélálló. A Softeshell nemcsak azt biztosítja, hogy melegen tartson, hanem kényelmesen viselhető is magas tevékenységek közben.  
       
SOFTSHELL FURBACKED   SOFTSHELL XPT  
A Softshell Fur Backed ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint a klasszikus Sofshell. Az egyetlen különbség a szigetelt bélés használata, amely hidegebb napokon is biztosítja a teljes meleget.   A Softshell XPT olyan anyag, amely a klasszikus softshell minden nagyszerű tulajdonságát kínálja, de még jobb lélegző képességgel és könnyedséggel a nagyobb mozgásszabadság érdekében.  
       
EXTOL STRETCH   SYMMETRY
Az Extol Stretch egy olyan technológia, amely biztosítja a teljes mozgásszabadságot bármilyen tevékenység során. A DWR kezelésnek köszönhetően Ön is védett az esőtől. Az anyag gyorsan szárad és lélegző, ugyanakkor megvédi az enyhe széltől is. Aktív sportolók számára készült   A Symmetry anyagból készült ruházat nagyon kényelmes és praktikus. Ideális mindennapi használatra és aktív pihenésre. Az anyag tartós (tartós), gyorsan szárad és könnyen karbantartható. Puhaságának köszönhetően hozzájárul a nagyobb kényelemhez.
     
COOLWEAVE   DOWN
A Coolweave anyaga 100% pamut. A ruhák viselése nagyon kényelmes, alkalmas utazásra, szabadidős tevékenységekre és hétvégi kalandokra. A pamut eltávolítja a felesleges hőt a bőréből.  

Az Ilus Down technológia kiváló arányt nyújt a kis tömeg és a hőszigetelés között. A töltelék kacsa tollakból készül, ami biztosítja a hő kényelmét és a könnyű csomagolást is. A technológia különböző szintű töltést kínál; 500 cuin a fényszigetelésért, 600 cuin a közepes és 700 cuin a kiváló hideg időben is.

Minden, ezzel a technológiával rendelkező termék esetében fontos a helyes mosási és szárítási eljárás betartása a tollak összecsomósodásának elkerülése érdekében. Ha nincs tapasztalata a mosással kapcsolatban, és nem tudja, mit tegyen, vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen adunk tanácsot. Alternatív megoldásként hagyja a mosót száraz tisztításra.

     
ISOFLEX   hydropel    
Az Isoflex anyag nagyon igényes szabadtéri tevékenységekhez is ideális. Gyorsan száradó, rugalmas és víztaszító kivitelű. A stretch anyag teljes kényelmet és mozgásszabadságot biztosít.   A Hydropel egy olyan technológia, amely biztosítja a víz kiszorítását az anyag felületéről. Ez megkönnyíti az iszap és más szennyeződések tisztítását.    

     
   

DUOGLIDE

Ideális túrázáshoz

A Duoglide technológia nagyon alacsony sarokprofillal rendelkezik, ami egyenetlen terepen növeli a stabilitást. A gumitalp két különböző sűrűségű részből készül, ami jelentősen csökkenti a cipő súlyát és egyúttal csökkenti a láb fáradását. A cipőnek van egy EVA alakú középtalpja is.

 
   

DUOGRIP

Ideális futáshoz vagy hosszú utakhoz

A könnyű talp párnázott EVA középtalpból áll. A Duogrip technológia kettős gumikeveréket használ a cipő elején. Kiváló tapadást biztosít. A cipő ezért alkalmas bármilyen terepen való futásra, még nedvesen is.

     
   

DUOPOINT

Kitartásra és hegyi túrákra tervezték

A cipő gumitalpú és alakú EVA középső talppal rendelkezik. A sarok belül párnázott, így a láb kényelmetlen terepen is kényelmes. A talp felépítése a hegyek megmászása esetén is biztosítja a stabilitást.

 
   

VIBRAM

Vegyes terepeken túrázni nedves és száraz körülmények között

Az XS TREK gumikeverékből készült tartós, könnyű talp biztosítja a kényelmet és a tapadást. A sarok és a lábujjak úgynevezett "lökhárítóval" védettek a sérülések elkerülése érdekében. A talpon számos kiemelkedés van kialakítva, hogy megakadályozza a nagy súrlódást vegyes terepen és megakadályozza a csúszást.

     
   

X-LT

Kiváló kényelmet kínál vegyes terepen történő járáshoz. A formájú EVA talp és gumitalp kényelmet és kényelmet nyújt a lábának. Az X-LT egy olyan technológia, amely ötvözi a sarok párnázását a lengéscsillapítás érdekében az állítólagos stabilitással az elülső részen a tartós kényelem érdekében.

 

 
   

X-LT AQUA

Különösen nedves terepen alkalmas. A szuper könnyű EvVA talpbetét a vízelvezető csatornák technológiájával van kombinálva. Ennek köszönhetően a cipők gyorsan száradnak, biztosítják a stabilitást nedves terepen történő mozgáskor, és kényelmesek a lábad.

 

     

 

 

Materialy a technologie Dare2b

membrána ARED   membrána ILUS DOWN

Az ARED technológia valóban hosszú távú védelmet nyújt a nedvesség ellen, megakadályozva a víz bejutását hosszú távú használat során igényes körülmények között és igényes terepen.
Minden ARED termék valóban szélállónak minősül, és védelmet nyújt a test hőszabályozásában. A lélegző képesség a túlmelegedés csökkentésének és a verejtéknek a testtől való eltávolításának kulcsa is. A vízállósági értékek 5000 és 20 000 mm között mozognak.

ARED ruházatainkat széles körben tesztelték valós körülmények között. Ha nem vagy megelégedve az ARED egyik termékével sem, akkor akár 3 évig megjavítjuk, kicseréljük vagy visszatérítjük a vásárlást.

  Az Ilus Down egy olyan technológia, amely kiváló arányt nyújt a kis tömeg és a hőszigetelés között. A töltelék kacsa tollakból készül, ami biztosítja a hő kényelmét és a könnyű csomagolást is. Az Ilus Down technológia különböző szintű töltést kínál; 500 cuin töltelék könnyű szigeteléshez, 600 cuin közepes szigeteléshez és 700 cuin kiváló szigeteléshez nagyon hideg időben is.
     
ILUS SOFTSHELL   ILUS WINDSHELL
A Dare2b iLUS Softshell légáteresztő és szélállóságot biztosít, sokféle körülmények között kényelmessé téve a felhasználót. A szövetet vízálló kezeléssel is kezelik, amely lehetővé teszi a víz felszínének felületéről a rostokba való behatolás megakadályozását.   Az Ilus Windshell könnyű szövet, amely segít megszüntetni a szélhűlést. Fejlett vízállóságának és légáteresztő funkciójának köszönhetően ez ideális választás külső rétegként enyhébb körülmények között.
     

 

 

 

 
Vásárlo javasolja valódi vélemények vásárlóinktól
Ingyenes szállítás 29 999 HUF feletti vásárlás esetén
24 órán belül elküldjük széles választék raktáron

 

Hozzájárulásával biztosítja, hogy weboldalunk megjegyezze, mi van a kosarában, az Ön által választott termékeket ajánlja, és megjegyzi a bejelentkezési adatait, így Önnek nem kell minden alkalommal bejelentkeznie, amikor felkeresi e-shopunkat. A cookie-k kis fájlok, amelyek ideiglenesen az Ön böngészőjében tárolódnak – a cookie-k feldolgozásának beleegyezésével hozzájárul weboldalunk fejlesztéséhez.

Részletes beállításokÖsszes engedélyezése
GLAMI
Glami